Περιγραφή
Περιγραφή: Για την βιολογική πρωτεΐνη Κάνναβης 50%, οι βιολογικοί σπόροι κάνναβης ξεφλουδίζονται και υπόκεινται στη διαδικασία της μηχανικής έκθλιψης έτσι ώστε να διαχωριστεί το έλαιο από την πρωτεΐνη. Η ακατέργαστη πρωτεΐνη που λαμβάνεται στη συνέχεια αλέθεται ενώ στο τελικό στάδιο πραγματοποιείται θερμική επεξεργασία.
Ειδικά Χαρακτηριστικά: Η βιολογική πρωτεΐνη Κανναβης 50% έχει πράσινο-καφέ χρώμα και τυπική μυρωδιά και γεύση. Χαρακτηρίζεται από την υψηλή περιεκτικότητά του σε πρωτεΐνη περίπου 50% και το ισορροπημένο προφίλ αμινοξέων του.