Περιγραφή
Περιγραφή: Η βιολογική ζάχαρη καρύδας προέρχεται από το φυτό Cocos nucifera. Η παραγωγή της βιολογικής ζάχαρης καρύδας αποτελείται από δύο στάδια. Πρώτον, γίνεται μια περικοπή στο λουλούδι του φοίνικα της καρύδας και ο υγρός χυμός συλλέγεται σε δοχεία. Ενώ δεύτερον, ακολουθεί η θέρμανση του χυμού αυτού μέχρι να εξατμιστεί το μεγαλύτερο μέρος του νερού.
Ειδικά Χαρακτηριστικά: Η βιολογική ζάχαρη καρύδας έχει φωτεινό καφέ χρώμα, ελαφρώς γλυκιά γεύση και κοκκοειδή μορφή. Είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως ο σίδηρος, ο ψευδάργυρος, το ασβέστιο και το κάλιο.
Εφαρμογή: Η βιολογική ζάχαρη καρύδας έχει μια μεγάλη ποικιλία χρήσεων. Από την παραγωγή τροφίμων και αρτοσκευασμάτων μέχρι την καθημερινή της χρήση σε ροφήματα, αφεψήματα, smoothies, καφέ κ.α.