Περιγραφή
Περιγραφή: To βιολογικό άμυλο Tapioca εξάγεται από τη ρίζα του φυτού κασάβα και υφίσταται ειδική επεξεργασία με σκοπό να απομονωθεί το άμυλο. Περνάει από διαδικασίες όπως η συλλογή, η αποξήρανση, η άλεση, η πολτοποίηση, ο διαχωρίσιμός και ξανά η άλεση της. Η ταπιόκα αποτελεί βασική τροφή για εκατομμύρια ανθρώπους, αλλά και ένα νέο υλικό στις δυτικές κουζίνες.
Ειδικά Χαρακτηριστικά: Το βιολογικό άμυλο Tapioca έχει λευκό χρώμα και ουδέτερη γεύση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πυκνωτικό μέσο σε διάφορες παρασκευές και είναι πλούσιο σε στοιχεία όπως ο σίδηρος, το μαγνήσιο και το ασβέστιο. Ενώ παράλληλα, περιέχει βιταμίνες όπως C, B6 και D.
Εφαρμογή: Το βιολογικό άμυλο Tapioca μπορεί να καταναλωθεί απ ’ευθείας και είναι κατάλληλο για χρήση σε σούπες και χυλούς.